Policia e Kosovës, takim në AKK

Me qëllim të identifikimit të fushave të interesit publik dhe intensifikimit...
Shko te lajmet

Banka Botërore, takim me AKK

Një ekip i Agjencisë Kadastrale të Kosovës sot priti në takim një...
Shko te lajmet

AKK takim me N.H. ‘'Ibër Lepenci‘'

Më qëllim të ofrimit të ndihmës teknike, praktikës këshillëdhënse...
Shko te lajmet

AKK, takim i drejtorëve

Me qëllim të prezantimit të rezultateve të projekteve dhe aktiviteteve...
Shko te lajmet

Ministri Matoshi vizitë në AKK

Me qëllim të prezantimit të projekteve të realizuara gjatë vitit 2018, përfshi ...
Shko te lajmet

Përfaqësues të GIZ vizitojnë AKK-në

Me qëllim të prezantimit të të arriturave nga disa projekte që GIZ-i...
Shko te lajmet

Kartverket, takim në AKK

Autoriteti Norvegjez për Hartografi dhe Kadastër "Kartverket" është...
Shko te lajmet

Trajnim i tretë për SIKTK SOA

Me qëllim të ngritjes së nivelit të administrimit të regjistrave pronësorë...
Shko te lajmet

Trajnim i dytë për SIKTK SOA

Me qëllim të ngritjes së nivelit të administrimit të regjistrave pronësorë...
Shko te lajmet

Trajnim për SIKTK SOA

Me qëllim të ngritjes së nivelit të administrimit të regjistrave ...
Shko te lajmet

Aplikacionet

Produktet dhe çmimorja

LAJME

Policia e Kosovës, takim në AKK

Me qëllim të identifikimit të fushave të interesit publik dhe intensifikimit të bashkëpunimit mes institucioneve përkatëse, Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti priti në një takim pune përfaqësues të Policisë së Kosovës nga Regjioni i Mitrovicës, respektivisht Rreshter Ismet Koca dhe Rreshter Zekirija Jonuzi. Tema kryesore e takimit ishte trajtimi i mënyrave...

Banka Botërore, takim me AKK

Një ekip i Agjencisë Kadastrale të Kosovës sot priti në takim një delegacion të Bankës Botërore dhe FAO-s. Kryeshefi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti me bashkëpunëtorët ofruan mbështetje për çdo projekt që Banka Botërore ka në Kosovë, gjithashtu ofroi ndihmë teknike në fushën e gjeodezisë, kadastrit, pronës dhe ofrimin e të dhënave të sakta gjeohapsinore. Përfaqësuesja e...

AKK takim me N.H. ‘’Ibër Lepenci‘’

Më qëllim të ofrimit të ndihmës teknike, praktikës këshillëdhënse në fushën e gjeodezisë, kadastrit, pronës si dhe ofrimit të të dhënave gjeohapsinore nga ana e Agjencisë Kadastrale të Kosovës, Kryeshefi i AKK-së z. Avni Ahmeti u takua me Kryeshefin e N.H ‘'Ibër Lepenc'' z. Berat Lushtaku, të cilët edhe nënshkruan një memorandum bashkëpunimi mes institucioneve që përfaqësojnë. Dispozitat e...

AKK, takim i drejtorëve

Me qëllim të prezantimit të rezultateve të projekteve dhe aktiviteteve të realizuara gjatë vitit 2018, si dhe për të diskutuar projektet për vitin 2019, Kryeshefi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti mbajti një takim informues me Drejtorët e Drejtorateve në AKK. Në takim në detaje u prezantuan rezultatet e projekteve kapitale të implementuara gjatë vitit 2018, me theks të veçantë...

Ministri Matoshi vizitë në AKK

Me qëllim të prezantimit të projekteve të realizuara gjatë vitit 2018, përfshi të arriturat dhe sfidat gjatë këtij viti kalendarik si dhe për të dëgjuar rreth vizionit të Agjencisë Kadastrale të Kosovës për vitin 2019, Ministri i Ministrisë së Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinorë z. Fatmir Matoshi i shoqëruar nga Shefi i Kabinetit të tij z. Zijadin Geci dhe Këshilltarja Politike z-nja...

Statistikat

      

Pyetje të shpeshta

      

Multimedia

      

Qasje në dokumente publike

      

E drejta e gruas në pronë