Takim me UN - HABITAT dhe Urbanizmin e Leposaviqit

Kryeshefi i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z.Avni Ahmeti...
Shko te lajmet

AKK, takim me Kryetarin e Komunës së Ferizajt

Fillimi i projektit të skanimit dhe nënshkrimi i memorandum...
Shko te lajmet

Trajnim për komunikim të brendshëm

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor ka organizuar...
Shko te lajmet

RIK, vizita në terren

Agjencia Kadastrale e Kosovës është duke implementuar projektin...
Shko te lajmet

AKK, takim me zyrtarë të Suharekës

Me qëllim të identifikimit të fushave të interesit të përbashkët...
Shko te lajmet

Përurohen emrat e rrugëve në Pejë e Klinë

Në dy ceremoni të ndara solemne, një në Komunën e Gjilanit ...
Shko te lajmet

Përurohen emrat e rrugëve në Gjilan dhe Kamenicë

Në dy ceremoni të ndara solemne, një në Komunën e Gjilanit ...
Shko te lajmet

Rinovohen ZKK në Vushtrri

Si rezultat i bashkëpunimit mes Agjencisë Kadastrale të Kosovës...
Shko te lajmet

Aplikacionet

Produktet dhe çmimorja

LAJME

Takim me UN - HABITAT dhe Drejtorinë e Urbanizmit të Leposaviqit

Kryeshefi  Ekzekutiv i  Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti i shoqëruar nga ekspertë  kadastral e ligjorë të Agjencisë Kadastrale priti sot në takim pune përfaqësuesen e zyrës së UN-HABITAT në Kosovë znj. Arieta Himaduna dhe Drejtorin e Drejtorisë së Urbanizmit në këtë Komunë  z. Goran Luzoviç. Temë e këtij takimi ishte fillimi i bashkëpunimit institucional mes...

AKK vizitë në Komunën e Ferizajit

Kryeshefi  i Agjencisë Kadastrale të Kosovës z. Avni Ahmeti i shoqëruar  nga ekspert  të AKK-së ishte në  një vizitë pune në Komunën  e Ferizajt ku u prit nga Kryetari i Komunës së Ferizajt z. Agim Aliu, Deputetin z. Elmi Reçica si dhe Drejtorin e Kadastrës dhe Gjeodezisë z. Sabri Murseli. Qëllimi kryesor i këtij takimi ishte nënshkrimi i memorandumit të...

Trajnim për komunikim të brendshëm

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor (MMPH) ka organizuar trajnimin dy ditorë për zyrtarët e saj, me titull "Komunikimi i brendshëm". Ky trajnim është ndjekur nga një numër i madh i stafit të Agjencisë Kadastrale të Kosovës, e cila është edhe e sistemuar brenda MMPH-së. Qëllimi i këtij trajnimi ka qenë informimi dhe komunikimi i brendshëm, e po ashtu rendësi e vençatë e këtij...

RIK, vizita në terren

Agjencia Kadastrale e Kosovës është duke implementuar projektin Rindërtimi i Informacioneve Kadastrale në 4 Komuna e në 15 Zona Kadastrale. Aktualisht projekti është në fazën e Shikimit Publik, ndërsa me qëllim të monitorimit të punëve një ekip i Agjencisë Kadastrale të Kosovës ka ndërmarrë një vizitë në terren, respektivisht kanë vizituar Zonën Kadastrale Baks të Komunës së Skenderajt, ku...

Njoftim

Agjencia Kadastrale e Kosovës është ballafaquar me disa probleme me Gjeoportalin shtetëror dhe me replikimin e të dhënave nga Harta Kadastrale në Gjeoportal. Prandaj, për të rregulluar këto çështje, njoftoheni se sot (e premte) nga ora 15:30, do të ndërpritet funksionimi i aplikacionit Harta Kadastrale, në të cilin do të punohet gjatë vikendin për sanimin e dëmeve. I njejti do të jetë...

SIKTK ONLINE

STATISTIKAT DITORE

PYETJE TË SHPESHA

QASJA NË DOKUMENTE PUBLIKE

GRUAJA DHE PRONA

MARRËDHENIE ME PUBLIK

BASHKËPUNIM NDËRKOMBETAR